Anders

Anders

tisdag, 22 mars 2011 15:30

Nu har vi nya fräscha lokaler!

Under vintern har Svenska Folkbibeln tillsammans med förlaget XP Media installerat sig i nya mer ändamålsenliga lokaler.

Ända sedan starten av arbetet har Svenska Folkbibeln huserat i en källarlokal på Albatrossvägen i Vendelsömalm. Lokalen har från början varit passande, inte minst med tanke på de låga hyreskostnaderna, men den har också haft en del nackdelar, bland annat transportproblem eftersom lokalen låg mitt inne i ett bostadsområde. Detta har till slut fått såväl förlag som stiftelse att se sig om efter ett bättre alternativ.

De nya lokalerna som finns på Hantverkarvägen i Handen är på 114 m2 istället för tidigare 150 m2. Men tack vare en väl tilltagen takhöjd har lagret ändå en dubbel lagringskapacitet. Dessutom finns det en modern industriport så att man slipper lasta om leveranser från bibeltryckerier etc. Även andra utrymmen är bättre avpassade för verksamheten och fräschare. Lokalerna ligger endast några kilometer från den tidigare adressen. Vi tackar Gud för den praktiska lösningen, och ser fram emot en ny epok i arbetet!

Den nya postadressen är: Svenska Folkbibeln, Hantverkarvägen 24, 136 44 Handen

 

onsdag, 24 november 2010 00:00

Missa inte det nya numret av Folkbibelnytt!

Det senaste mumret av Folkbibelnytt finns nu att läsa under menyn Aktuellt, Välj Folkbibelnytt. Eller tryck bara här.

söndag, 07 november 2010 13:09

Bibelseminarium på Kanal 10, mp3 och DVD

Den 23 oktober gick ett bibelseminarium av stapeln i Köping. Det var stadens pingstförsamling som stod för det lyckade arrangemanget. Seth Erlandsson höll i seminarieundervisningen som både var faktaspäckad och intressant – en undervisning där vi upplevde Guds närvaro påtagligt.

För dig som missade detta kan jag berätta att allt filmades. Just nu pågår redigeringen för fullt innan detta sänds på Kanal 10. Undervisningen kommer också att bli tillgänglig på DVD och mp3.

fredag, 05 november 2010 15:49

Nu har Psaltaren kommit!

Nu är jag exalterad, den nya Psaltarutgåvan har kommit från tryckeriet idag och den är jättefin! Utgåvans inlaga är försedd med kvalitetsfoton och den har efter några dagars försening hunnit bli riktigt efterlängtad. Det ligger ett stort arbete bakom revideringen.

Kontakta oss

Stiftelsen Svenska Folkbibeln, Hantverkarvägen 24, 136 44 Handen

Tel: 08-7412601 - Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Dela med dig...

Och ta del av nyheterna fran oss